Over ons

 

Zing-Entertainment is een artiesten- en entertainmentbureau en heeft een aantal artiesten waarvoor wij bemiddelen die voldoen aan de kwaliteitseisen die wij stellen om u een onvergetelijke tijd te bezorgen.

 

Artiesten

Onze artiesten zijn afzonderlijk of als team te boeken voor een half uur of avondvullend programma. Hierbij werken wij samen met kwaliteitsbedrijven die wij als partners inzetten om u te ontzorgen.

 

Platenlabel

Ook zijn wij in staat producties te schrijven, op te nemen en uit te brengen in Nederland onder ons eigen label. Hierbij maken wij gebruik van gerenommeerde pluggers, producenten en ons TV netwerk om nationale bekendheid vorm te geven.

 

Videoproductie

Videoproducties kunnen wij in samenwerking met onze partners opnemen en uitbrengen. Hierbij maken wij gebruik van vaste partners.

 

Licht, geluid en beeldverhuur

Zing-Entertainment werkt samen met B&R Productions uit Beesd. Dit bedrijf heeft sinds jaren zijn sporen verdiend en werkt dagelijks samen met nationale en internationale artiesten. Ook hebben zij een eigen (web)shop waar u een gedegen advies krijgt en waar u marktconform licht, geluid en beeldapparatuur kan kopen en huren. Meer informatie

 

Marketing

Door gebruik te maken van professionele marketingmedewerkers verzorgen wij de lay-out voor folders, visitekaartjes en fotokaarten. Tevens kunnen wij marktconform CD persen voorzien van eigen lay-out alsmede cd hoezen.

 

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een eigen website te laten ontwikkelen of om uw social media pagina's in te laten richten voor u als artiest of voor uw evenementen.

 

 

Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Volg ons op social media