Volg Zangeres Angel online

Reviews

 

Hieronder vind u de reviews van Zangeres Angel, klik hier om een review te schrijven.

Geen reviews gevonden

Op dit moment heeft Zing-Entertainment nog geen reviews ontvangen van deze artiest.

 

Biografie

 

Zangeres Angel staat vanaf haar 13e jaar op het podium en is een allround zangeres. Zij begon met het zingen van Engelstalig ballads/musicals zoals: Barbra Streisand, Celine Dion, Elvis Presley, Shirley Bassey, Timi  Yuro. Maar ook de ​Nederlandstalige feest nummers werden niet vergeten zoals: Andre Hazes, Gerard Joling Pascal Redeker Tino Martin, Andre Hazes jr, Jason Bouman enz.

 

Na herhaalde verzoeken om meer te zingen is zei via een vriend in contact gekomen met zanglerares Nelly Vrolijk. In de 7 jaar dat Zangeres Angel klassieke zangles volgde heeft zij ontzettend veel geleerd.

 

In 2001 en 2003 heeft Zangeres Angel op het museumplein gestaan, tussen Gerard Joling en Brian May en andere diversen zangers en zangeressen. Daarnaast heeft zij ook nog in een Nederlandse film gespeeld welbekend als de film Johnny Jordaan.

 

In 2012 besloot Zangeres Angel mee te doen aan de Voice of Holland, hierbij werd zij in de voorrondes afgewezen, maar terug gevraagd door de organisatie van de Voice of Holland in 2013.

 

In 2014 heeft ze ook nog zangles genomen bij Babette Labeij om haar stem bij te houden en meer technieken te leren in voornamelijk de popmuziek.

 

Inmiddels heeft Zangeres Angel ook al heel wat liedjes op haar naam staan. Zoals: Rondje van mij, Je zei me alleen amore, Hey jij, ga je mee, Just let it go en nog heel veel meer. En zelfs een fantastische album ''Een seconde van je tijd''. Naast het zingen is zij ook nog een actrice die binnenkort in een Nederlandse film ''De staat'' te zien is.

Zangeres Angel

Muziek

 

Bekijk hier enkele live optredens van Zangeres Angel.

Zangeres Angel heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Zangeres Angel.

Artiest boeken

 

Om uw favoriete artiest(en) te boeken kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

 

Bel of mail naar:

 

06 23 83 64 73

info@zing-entertainment.nl


Volg ons op social media