Volg Marco online

Reviews

 

Hieronder vind u de reviews van Marco, klik hier om een review te schrijven.

Patrice

PLUS PUNT: Omdat de ruimte waar onze borrel werd gegeven niet zo groot was, kozen we voor een 'huiskamer' concert. wat hebben we genoten, de zanger wist precies de juiste nummers op te voeren zodat we het allemaal naar ons zin hadden. en wat een leuke bijkomstigheid om een extra microfoon er bij te hebben zodat we zelf ook mee konden zingen. Het was een super geslaagde avond MIN PUNT: we hadden nog 1 verzoek nummer maar die wilde de techniek meneer niet inwilligen omdat Marco deze al gezongen had. En een nummer 2x doen dat doet hij niet jammer.

Activiteitencommissie VV Scherpenzeel

Namens de activiteitencommissie van VV Scherpenzeel: hartelijk bedankt! Van de offerte tot aan de uitvoering liep het soepel, professioneel en enorm gezellig. Robin, Cinzia en Marco maken er een feestje van én hebben een uitgebreid repertoire wat goed in de smaak viel. Wat een top avond!

Felix

Fantastisch! Vanaf de eerste seconde ging het dak eraf! Marco kan alles zingen en maakt er samen met jou een feest van!

André

Buitengewoon! Marco Tomassen heeft zeker een goed optreden neergezet!

SWZ Zorg

Virtueel event in Gathertown
Het was super leuk! Ik wil even namens SWZ zeggen dat het vrijdag super leuk is geweest. Het zag er super gaaf uit. Jammer van de opkomst, maar de collega’s die er in hebben gezeten waren heel enthousiast. Het was voor mij zelf bijzonder om te zien dat wat je in je hoofd hebt ook echt lukt. Nogmaals bedankt voor de hele prettige samenwerking en zeker tot een volgende keer.

Woonzorgcentrum De Wartburg

Zaterdag 23 mei is er bij de Wartburg in Utrecht een groot feest geweest; Cinzia, Gerdien, Marco en Robin hebben 's ochtends op het binnenplein en 's middags in de binnentuin een optreden verzorgd. Bekende Hollandse en engelstalige liedjes passeerden de revue, met zeer veel enthousiasme en professionaliteit gebracht, zowel solo als samenzang. Bewoners als personeel hebben van de optredens genoten! Een aanrader, dit gezelschap maakt iedere festiviteit tot een groot feest !!!!

Marcel

Hoi Marco, wat een enthousiaste groep zijn jullie, geweldig! Lang geleden dat ik binnen de zorg zo een leuk optreden heb meegemaakt, jullie klinken echt super! Gr. Marcel

Ron

Op 19 Januari 2020 had ik een groot evenement genaamd 'Movie Fighting Workshop 3', het was de bedoeling dat deze workshop filmvechten zeer strak georganiseerd moest worden omdat we deel 2 wilden overtreffen en er dit keer ook Media en TV bij was. Ik ken Vince Petercen (DJ Davinci) al jaren en zo werd Zing-Entertainment erbij betrokken. Al aan de kleinste details werd gedacht. Voor mij een hele zorg minder, omdat een heel groot deel van dingen regelen van mij afviel en ik me op de inhoud van de workshop kon richten. Ook qua beeld en geluid zijn Marco en Vince gewoon echt top. Cinzia verzorgde ook een groot deel voor en achter de schermen en totaal is mijn ervaring echt super goed. Ik zou niet anders willen dan evenementen organiseren met deze mensen - Zing Entertainment, omdat ik voel dat ze er echt bij betrokken zijn, daarnaast ook nog een hele extra dimensie van entertainment toevoegen zoals geluid fx op het moment mensen een award kregen etc. Bedankjes aan de mensen die het verdienen en dit zijn dingen waar mensen alleen maar happy van worden. Nogmaals ik raad Zing-Entertainment aan en de volgende keer zijn ze 100% van de partij.

Margareth en Willem

Heerlijke 50 ste verjaardag gevierd. Samen met Marco en Gerdien. Ze hebben er een echt feest van gemaakt en iedereen op de dansvloer gekregen. Een aanrader voor elk feest. Bedankt!

Kerstfeest van IT bedrijf in Utrecht

Sfeermaker, Marco is een goede sfeermaker en weet snel het publiek mee te krijgen! Breed repertoire, dus zeker een aanrader.

'Gala' in Baarlo (Limburg)

Geweldig! Wij hadden Marco gevraagd om te komen zingen op een studentengala. Het contact van te voren was zeer prettig met zowel Showbird als Marco zelf. Marco was voor ons zeer flexibel, wat ontzettend fijn was. Hij heeft de tent op z'n kop gezet en geweldig gezongen. Ik zou hem zeer aanraden om te boeken.

Camping Kom-Es-An

Op 3 augustus 2019 voor de tweede keer artiesten geboekt via Zing-Entertainment voor een feestavond op camping Kom-Es-An. En wederom was het weer een succes! Onze gasten hebben weer een zeer gezellige avond gehad met de zang en muziek van Marco Tomassen en Robin van der Hoeven. Buiten de optredens om werd ook alles goed verzorgd zoals het contact en de materialen. Dank hiervoor!

Feestganger

Afgelopen week verzorgden Cinzia en Marco de muzikale ondersteuning op het 50-jarig huwelijk. Ze hebben de wensen van het bruidspaar volop laten terugkomen en wisten de sfeer er goed in te brengen. Al met al geslaagd, dank!

Peter

Ons 50 jarig huwelijksfeest op "de Parel van de Linge" te Leerdam was een groot succes mede door zangeres Cinthia en zanger Marco die o.a. de door ons gekozen songs met veel klasse gezongen te hebben. De sfeer aan boord was daardoor zeer snel heel gezellig. Het is zeker voor iedereen een aanrader om Zing-Entertainment in te sckakelen en het feest musicaal te laten verzorgen.

Oranje vereniging Den Bommel

Wat een fantastische dag hebben wij gehad op Koningsdag in Den Bommel. De artiesten het geluid en de mooie lichtshow waren leuk en afwisselend. Zowel de zangers als de zangeressen hadden een mooi gevarieerd repertoire zodat er voor ieder wat wils tussen zat. Gelukkig waren ze flexibel zodat ondanks het mindere weer er toch een super feest is neergezet. De reacties van ons dorp waren super en hopen volgend jaar weer van hen gebruik te mogen maken. Ik Kan  zing-entertainment van harte aanbevelen voor uw evenement.

Jan

Marco kwam optreden op ons gala. Op voorhand meer uitgegeven aan dan we hadden willen doen, dus ik voelde me een beetje nerveus over wat het zou worden. Marco heeft er met zijn optreden een koopje van gemaakt! Kwam ten eerste al met goed materiaal en technicus de zaal binnen en tijdens het feest tussen het dansende publiek door opgebouwd zonder dat het invloed had op de sfeer. Daarna heeft Marco gedaan waar hij heel erg goed in is: een feestje bouwen. Daarnaast deed hij ook nog een toegiftje of 36 waardoor het feest daarna met gemak tot in de vroege uurtjes is doorgegaan. Marco bedankt.

Jan

Marco had er zin in! Wij hadden Marco geboekt voor een gala. Veel complimenten over gehad en het was ook helemaal top! Marco was erg professioneel en had er zin in.

Inge

Beste Marco, wat hebben wij een gezellig feest gehad, Gerdien is een super zangeres. De dansvloer was vol van begin tot het einde van de avond, geweldig! De eigenaar van de locatie heeft ook genoten hij zei wij hebben zelden zo een gezellig feest mee gemaakt. Het was boven onze verwachting, wij hebben van iedereen ontzettend leuke reacties mogen ontvangen, het is zo fijn dat iedereen zo genoten heeft. Al met al een geslaagd feest, hartelijk dank hiervoor! Op naar het volgende feest. Lieve groeten, Albert & Inge

Bart

Helemaal perfect! Wij hebben Marco geboekt voor een feestavond op een studentenvereniging, en hij was geweldig! Hij deed het helemaal perfect en iedereen vond het hartstikke leuk. Hij heeft de tent op z'n kop gezet!

Romeo & Lia

We hadden zaterdag 27-07-2018 een feestje ter gelegenheid van mijn kleinzoon 2 en ik 50 jaar geworden. We hebben Marco laten komen , en heel erg over te spreken, nog een echt geweldig mens en een dijk van een stem en net als wij een feestbeest echt een gang maker. Ons feest is daardoor top geworden ,dankje Marco. Groetjes van Romeo en Lia.

Marcel

Hi Marco, veel dank voor jouw optreden bij ons. Je hebt onze bijeenkomst in apresski stijl kleur gegeven en de avond met jouw aanstekelijke enthousiasme feestelijk afgesloten. Helemaal goed!

Lia

Een dijk van een stem en echt een feestbeest. We hebben zaterdag een feestje gehad ter gelegenheid van mijn kleinzoon en ik, we zijn samen jarig oma 50 en jr 2 . We hebben gekozen voor Marco en het is een geweldig feest geworden, een dijk van een stem en echt een feestbeest zo als ik zelf ben. Marco is echt een topper gr lia

Andre

Zing entertainment is afgelopen zaterdag te gast geweest op ons feestje in Nieuwegein. We hoopte dat het een goed en gezellig feestje zou worden. Maar het werd meer, veel meer zelfs. Het was een SUPER feestje. Marco, Ben, Richard en Cinzia wat waren jullie top. Nogmaals bedankt namens ons. Groetjes Andre en Esther.

Ellen

We hebben zaterdag 14 oktober in de windhoek een feest gegeven met optredens van Marco, Mandy en Rebecca. Het is een onvergetelijke avond geworden. Wat kunnen jullie zingen, helemaal top. Met jullie is een feest helemaal af.

Fransiska

Ik heb 25 februari mijn verjaardag gevierd in de windhoek en het Zing-Entertainment gevraagd, deze band kan ik iedereen aanbevelen in een woord geweldig, ze hebben letterlijk alles in huis goeie muziek goeie zangers en Mandy ooh wat een schoonheid met een geweldige stem maar wat ik zo belangrijk vindt ze zijn ook zo sociaal denken mee draaien ook verzoekjes ze maken het iedereen na de zin jullie zijn mijn toppertjes na afloop kwamen velen aan mij vragen waar heb je hun vandaan bedankt MARCO en Richard voor de mooiste avond van mijnleven XXX

Cyriel

Marco Tomassen een topper en gangmaker met diverse reportoire. Richard ten Oever een zanger met muziek in zijn hart. Mandy van de Bilt een zangeres waar ik wel toekomst in zie, heb hun op diverse feestavond mogen presenteren en was top!

Theo

Op 4 juni hebben Marco en Mandy de slotavond van onze biljartvereniging De Windhoek tot een geweldig succes gemaakt. Het was helemaal top en alleen maar leuke reacties gehad van alle aanwezigen.

Cafe het Fust

Hartstikke leuk dit is zeker voor herhaling vatbaar, optreden zonder pauze heel knap!!

Andrea

Gisteravond een top avond gehad met Marco Tomassen. Verjaardag van moeders is dankzij jou super gezellig geweest. Op de val reep jou en de geluidsman kunnen krijgen, je hebt ons echt gered, iedereen die aanwezig is geweest heeft een super gezellige avond gehad. Je zal ons bij het volgende feest zeker gaan horen. Groetjes Ricardo en Andrea.

Mans

Marco, Allereerst wil ik je bedanken voor de top-avond van afgelopen zaterdag. Mede dankzij jullie flexibele manier van opstellen werd de avond een groot succes. Gisteren had ik nog een kort gesprek met Paul, ook hij was enthousiast met jullie manier van werken. Ik zal zeker bij een volgende gelegenheid aan je denken! Nogmaals mijn dank! Mans

Jolanda & Ron

Goeiemorgen Marco, Heb je een beetje kunnen slapen na een hele gezellige avond? Wij hebben het erg leuk gehad en vonden het een geslaagde avond! Hartelijke groet, Jolanda en Ron.

Mariska

Wat een geweldig leuk feest hebben wij gehad op 4 oktober 2014. Jullie hebben het erg leuk gedaan en wat een mooie stemmen hebben jullie Marco en Mandy! En de geluidsman, wat goed ingespeeld op het publiek. Jullie zijn zeker aan te bevelen..toppie echt waar! Nogmaals bedankt voor de gezellige avond. Groeten Gerard en Mariska.

Jolanda

Op zaterdagavond 27 september heb ik mijn 51e verjaardag gevierd. Ditmaal wilde ik het wat groters aanpakke met live muziek. Hierbij heeft Marco ons een topavond bezorgd, niet alleen zijn zang was fijn maar ook de professionele kijk op de dingen die moesten gebeuren. Mijn verjaardag was een succes ook dankzij de muzikale invulling van Marco en Mandy en niet te vergeten de geluidsman. Nogmaals enorm bedankt.

Natasja

Hoi Marco bedankt voor de fantastische avond! Iedereen vond het geweldig en me vader in het bijzonder, de beste man is er nog steeds vol van. Groetjes Natasja.

Natasja

Beste Marco, Nogmaals bedankt voor de fantastische avond. De speciale verassing voor mijn dochter was echt geweldig. Ook nog een mega compliment voor Mandy wat een stem! Jullie hebben onze avond compleet gemaakt!

Amerpoort

Hallo Marco, Dankzij jullie fantastische optreden bij het 10 jarig jubileum van Terweide, kunnen we terug kijken op een top feest waar de bewoners nog lange tijd van na kunnen genieten en op terug kunnen kijken. Namens hen; enorm bedankt!

Marja

Beste Marco. Het is fantastisch geweest! Heel hartelijk bedankt en ik wil je zeggen dat je het geweldig doet met de clienten, mag ik zeggen dat ik je een ontzettende leuke vent vind en met een dijk van een stem?! Pim was de volgende dag nog helemaal ondersteboven van de leuke avond, we zullen zeker aan jullie denken als er weer eens iets is, want dit maakt er toch een echt feest van! Dag Marco, hartelijke groet, Marja

Klaas

Afgelopen weekend een top verjaardagsfeest gehad dankzij dit geweldige duo petje af een leuke show compleet met licht rook en een uitstekende geluids kwaliteit alles was naar wens voor jong en oud. Jongens bedankt Mandy en Marco!

Mireille

Marco. Hartelijk bedankt voor het geweldige feestje wat jullie hebben gebouwd op de hawaii surprise party, zonder jullie was deze avond niet zo'n gezellig feest geweest. Keurig op tijd en nog langer doorgegaan ook, heel fijn dat jullie zo meegaand waren voor ons. Wij zullen iedereen vertellen dat ze zeker met jullie moeten afspreken, Marco je bent een geweldige zanger en de muziek keuze bij dit feest was geweldig.

 

Biografie

 

Marco is een ras entertainer die vanaf zijn jeugd al intensief bezig is met muziek. Hij werd hierin begeleidt en gecoacht door een vakdocente van het Utrechtse conservatorium. Orgel, keyboard en drums waren de instrumenten waarmee hij muziek maakte maar zingen is echt zijn passie.

 

Door zangcoach Babette Labeij heeft hij echt de smaak te pakken gekregen en heeft vervolgens na elders ervaring te hebben opgedaan Zing-Entertainment opgericht.

 

Onder begeleiding van een zangcoach traint hij op regelmatige basis zijn stemtechniek.

 

Nu volgt hij zijn passie en treed regelmatig op onder begeleiding van een DJ / geluidstechnicus. Ook zingt hij regelmatig duetten met zangers en zangeressen van Zing-Entertainment of andere bekende artiesten.

 

Marco heeft in 2014 zijn eerste single uitgebracht genaamd ''Samen door het leven'' en in 2015 voegde hij nog 2 nummers toe aan zijn repertoire genaamd ''Quiere Quapa Quiero'' en ''Vaderstrots''.

 

Na deze 3 mooie nummers uitgebracht te hebben en alle mooi reacties besloot Marco om zijn passie te volgen en bracht dan ook in 2016 weer een nummer uit genaamd ''Het is hier geweldig''.

 

Maart 2017 voegde Marco zijn 5de single toe aan zijn repertoire genaamd ''Je hart is weer op jacht'' en deze single heeft een top 24 notering gehaald bij HitsNL.

 

Juni 2019 kwam dan eindelijk zijn 6de single uit genaamd ''Alles wat ik doe'' en deze single is net zoals zijn voorgaande singles nu te downloaden of te streamen.

 

Marco's repertoire is zeer uitgebreid en varieert van de jaren 50 t/m de top 40 van heden in het Nederlands-, Engels- en Spaanstalig.

 

Ook kan hij op verzoek het nummer zingen dat voor u een speciale betekenis heeft.

 

Opzoek naar een gezellige avond vol entertainment?

 

Laat u verrassen door het plezier en de passie die Marco geeft om van elk feest een feest te maken!

Marco Tomassen

Muziek

 

Bekijk hier enkele live optredens van Marco.

Marco Tomassen heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Marco.

Artiest boeken

 

Om uw favoriete artiest(en) te boeken kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

 

Bel of mail naar:

 

06 23 83 64 73

info@zing-entertainment.nl


Volg ons op social media