Volg Kees online

Reviews

 

Hieronder vind u de reviews van Kees, klik hier om een review te schrijven.

Geen reviews gevonden

Op dit moment heeft Zing-Entertainment nog geen reviews ontvangen van deze artiest.

 

Biografie

 

Zanger Kees Versluys heeft na zijn “beroemde” tv-debuut bij Henny Huisman, twee albums, Personality (1997) en Endeavour (2002) uitgebracht. Ook heeft hij vele jaren met eigen dinershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond. Nu is Kees Versluys teruggekeerd naar het Nederlandstalige repertoire.

 

De eerste nieuwe single “Souvenir“ kreeg al veel aandacht bij Radio en TV. Hierna volgden “Kom Dans Met Mij“, “Eindeloos Mooi“ , ”Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil”, “Morgen Is Nog Heel Ver Weg”  en “Draai Je Niet Om”.  Inmiddels kent men Kees Versluys weer als zanger van nieuw, eigen Nederlandstalig repertoire. Ballads, maar ook diverse feestnummers. Kortom voor elke gelegenheid weet Kees de sfeer te zetten, “Feest Pop & Rock & Roll”. Kees Versluys is een zekerheid voor uw feest.

 

Vertrouwen in de toekomst.

Kees heeft vertrouwen in de toekomst. Hij heeft mooie optredens in het land en is te beluisteren op de radio, alle streamingsdiensten en te zien op TV.

Zijn publiek is trouw en de schare fans groeit elke dag. Ook is Kees enorm betrokken bij zijn fans en dat komt uit het hart. BELEEF HET LEVEN een boodschap die hij eenieder wil meegeven. Pak de dag, geniet van alles wat om je heen is, want niets is vanzelfsprekend.

 

Radio en TV

Kees Versluys is zonder meer trots op de release van zijn ALBUM en komt de komende maanden voor de promotietour als het even kan weer gezellig langs bij alle Dj’s van de Radio en TV zenders.

Kees Versluys

Muziek

 

Bekijk hier enkele live optredens van Kees.

Kees Versluys heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Kees.

Artiest boeken

 

Om uw favoriete artiest(en) te boeken kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

 

Bel of mail naar:

 

06 23 83 64 73

info@zing-entertainment.nl


Volg ons op social media