Volg Karaoke Factoryonline

Reviews

 

Hieronder vind u de reviews van Karaoke Factory, klik hier om een review te schrijven.

Iris

Van 16 t/m 18 augustus heeft Zing-Entertainment de karaoke verzorgd op de Holland Koi Show in Kasteeltuinen Arcen. De karaoke is goed verzorgd en de heren treden zelf op wanneer er niemand anders zin heeft, zodat het programma toch gevuld is. De techniek en het geluid waren helder en hebben het niet een keer af laten weten. Zing-entertainment is erg prettig om mee samen te werken, ze passen zich direct aan wanneer je dat aan ze vraagt. Ook het contact onderling verloopt prettig! Wij hebben drie leuke dagen met gezellige muziek gehad, de sfeer gaat zeker omhoog wanneer Zing-Entertainment op bezoek is.

Ronald

Geweldige ervaring voor de verjaardag van mijn dochter goed geregeld en zeer goede ervaring geweest.

 

Biografie

 

Lekker meezingen met al jouw favoriete nummers?

 

Het adres voor de beste Karaoke DV Party Show!

 

DV Karaoke, live zang en entertainment verzorgd Richard al jaren met oergezellige Karaoke party's & shows, in cafés en andere openbare gelegenheden of gewoon bij u thuis.

 

Als u een Karaoke party, Dj show wilt organiseren bent u bij mij aan het juiste adres. Ik verzorg een avondvullend programma waarbij de Karaoke kandidaten zelf de ster zijn.

 

Ik maak er een grote MEEZING SHOW van, op een traditionele gezellige manier. Zijn er geen aanvragen, dan vul ik de tijd zelf in met een liedje te zingen en tracht ik daarmee uw gasten tot een optreden te verleiden.

 

U kunt kiezen uit een repertoire van meer dan 100.000 songs in verschillende talen. Tussendoor draai ik natuurlijk de nieuwste actuele muziek.

 

Of het nu gaat om Nederlandstalig, Engels of andere taal. Ontdek nu de ster in jezelf!

 

Richard is avondvullend te boeken of in overleg.

 

Prijs is inclusief geluid, lichtshow en zanger Richard.

Karaoke Factory

Muziek

 

Bekijk hier enkele live optredens van Karaoke Factory.

Onze artiesten hebben vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Karaoke Factory.

Artiest boeken

 

Om uw favoriete artiest(en) te boeken kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

 

Bel of mail naar:

 

06 23 83 64 73

info@zing-entertainment.nl


Volg ons op social media