Volg Esmiralda online

Reviews

 

Hieronder vind u de reviews van Esmiralda, klik hier om een review te schrijven.

Monica

Wij hadden voor mijn 50ste verjaardag een feestje gegeven bij Allurepark De Lucht, waarbij een aantal van de artiesten optraden. Het was een TOP avond die opgeluisterd werden door optredens van Robin, Cinzia en Esmeralda. Zij voelden de sfeer goed aan en speelden daar op in. Wij kijken uit naar 18 april. Jullie zijn toppers!!!

Oranje vereniging Den Bommel

Wat een fantastische dag hebben wij gehad op Koningsdag in Den Bommel. De artiesten het geluid en de mooie lichtshow waren leuk en afwisselend. Zowel de zangers als de zangeressen hadden een mooi gevarieerd repertoire zodat er voor ieder wat wils tussen zat. Gelukkig waren ze flexibel zodat ondanks het mindere weer er toch een super feest is neergezet. De reacties van ons dorp waren super en hopen volgend jaar weer van hen gebruik te mogen maken. Ik Kan Zing-Entertainment van harte aanbevelen voor uw evenement.

 

Biografie

 

Esmiralda Petersen is een Utrechtse Nederlandstalige zangers. Met haar repertoire van Marianne Weber tot Corry Konings, brengt zij het levenslied tot een ware kunst.

 

Deze jonge parel is in staat met haar brede ervaring een feest tot leven te brengen en brengt de warmte en liefde bij elk evenement.

 

In 2015 heeft zij haar eerste singel uitgebracht. Het nummer ''Ik zou zo graag'' heeft weken lang op elk regionaal radiostation mee gedraaid in de lijsten.

 

Binnenkort een oer Hollands feest met heerlijke smartlappen? Boek dan snel deze mooie en innemende artiest!

Esmiralda Petersen

Muziek

 

Bekijk hier enkele live optredens van Esmiralda.

Esmiralda Petersen heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Esmiralda.

Artiest boeken

 

Om uw favoriete artiest(en) te boeken kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

 

Bel of mail naar:

 

06 23 83 64 73

info@zing-entertainment.nl


Volg ons op social media