Volg DJ Rieg online

Reviews

 

Hieronder vind u de reviews van DJ Rieg, klik hier om een review te schrijven.

Lucas

Hi Eric, Nog even een berichtje, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. We hebben een top avond gehad! Mede door de steengoede muziek die jij verzorgde. We krijgen zoveel complimenten. En die eer komt vooral ook jou toe. Dus ik zeg het nog een keer super bedankt!

Chantal

Op ons bedrijfsfeest draaide DJ Rieg. We wisten niet wat we precies mochten verwachten maar werden blij verrast met de sfeer en afspraken die van A tot Z waren nagekomen.

Dennis

DJ RIEG hadden wij op ons privé feestje van het jubileum van mij vrouw die 50 jaar is geworden. Wat heerlijk gevoel voor sfeer en muziek heeft Eric. Heerlijke feest en veel gedanst. Topper 1e klas!!! Eric kan ik van harte aanbevelen!

 

Biografie

 

DJ Rieg (Eric Riga) begon al met draaien op schoolfeesten op de leeftijd van 14 jaar, inmiddels is hij een graag geziene DJ op diverse feesten in het land, zoals: De Toppers, Nijmeegse 4 daagse, De Laak Nijkerkerveen en vele andere locaties. Dj Rieg werkt met diverse bekende Nederlandse artiesten zoals: Lange Frans en Mick Harren, door zijn zeer uitgebreide muziek keuzes kan hij moeiteloos elke avond tot een feest maken.

 

Repertoire: Heerlijke mixen van de 70,80,90 tot het heden. Verzoekjes mogelijk!

 

DJ Rieg wordt geleverd incl. geluid en lichtshow.

DJ Rieg

Muziek

 

Bekijk hier enkele live optredens van DJ Rieg.

Onze artiesten hebben vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van DJ Rieg.

Artiest boeken

 

Om uw favoriete artiest(en) te boeken kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

 

Bel of mail naar:

 

06 23 83 64 73

info@zing-entertainment.nl


Volg ons op social media