Volg Cinzia online

Reviews

 

Hieronder vind u de reviews van Cinzia, klik hier om een review te schrijven.

Eus

Wauw, fantastisch!! Lieve Cinzia, wat een feestje heb je er van gemaakt. We hebben genoten. De mensen waren pas koud binnen en jij moest al optreden en de sfeer er in zien te brengen. Nou, dat is je gelukt. Wat heerlijk was het en wat vliegt de tijd dan voorbij. Super bedankt!!!

Activiteitencommissie VV Scherpenzeel

Namens de activiteitencommissie van VV Scherpenzeel: hartelijk bedankt! Van de offerte tot aan de uitvoering liep het soepel, professioneel en enorm gezellig. Robin, Cinzia en Marco maken er een feestje van én hebben een uitgebreid repertoire wat goed in de smaak viel. Wat een top avond!

Lodewijk

''Intiem familie optreden'' Een show is meer dan een zanger(es)! Techniekman Ben, kwam keurig voor Cinzia op locatie en was erg flexibel toen er een hoosbui losbarstte en we plots het optreden moesten verplaatsen naar een overkapping. Prettig in de omgang en verder vlekkeloos uitgevoerd. Cinzia was op tijd en kwam mét een bloemetje voor de jarige het podium op. De (te) korte show liep vlot, er was goed contact met het publiek en de gevraagde nummers kwamen voorbij. Bij Het Engelstalig repertoire Bleek de kwaliteit van ‘haar strot’ pas echt goed!

Woonzorgcentrum De Wartburg

Zaterdag 23 mei is er bij de Wartburg in Utrecht een groot feest geweest; Cinzia, Gerdien, Marco en Robin hebben 's ochtends op het binnenplein en 's middags in de binnentuin een optreden verzorgd. Bekende Hollandse en engelstalige liedjes passeerden de revue, met zeer veel enthousiasme en professionaliteit gebracht, zowel solo als samenzang. Bewoners als personeel hebben van de optredens genoten! Een aanrader, dit gezelschap maakt iedere festiviteit tot een groot feest !!!!

Marcel

Hoi Marco, wat een enthousiaste groep zijn jullie, geweldig! Lang geleden dat ik binnen de zorg zo een leuk optreden heb meegemaakt, jullie klinken echt super! Gr. Marcel

Monica

Wij hadden voor mijn 50ste verjaardag een feestje gegeven bij Allurepark De Lucht, waarbij een aantal van de artiesten optraden. Het was een TOP avond die opgeluisterd werden door optredens van Robin, Cinzia en Esmeralda. Zij voelden de sfeer goed aan en speelden daar op in. Wij kijken uit naar 18 april. Jullie zijn toppers!!!

Ron

Op 19 Januari 2020 had ik een groot evenement genaamd 'Movie Fighting Workshop 3', het was de bedoeling dat deze workshop filmvechten zeer strak georganiseerd moest worden omdat we deel 2 wilden overtreffen en er dit keer ook Media en TV bij was. Ik ken Vince Petercen (DJ Davinci) al jaren en zo werd Zing-Entertainment erbij betrokken. Al aan de kleinste details werd gedacht. Voor mij een hele zorg minder, omdat een heel groot deel van dingen regelen van mij afviel en ik me op de inhoud van de workshop kon richten. Ook qua beeld en geluid zijn Marco en Vince gewoon echt top. Cinzia verzorgde ook een groot deel voor en achter de schermen en totaal is mijn ervaring echt super goed. Ik zou niet anders willen dan evenementen organiseren met deze mensen - Zing Entertainment, omdat ik voel dat ze er echt bij betrokken zijn, daarnaast ook nog een hele extra dimensie van entertainment toevoegen zoals geluid fx op het moment mensen een award kregen etc. Bedankjes aan de mensen die het verdienen en dit zijn dingen waar mensen alleen maar happy van worden. Nogmaals ik raad Zing-Entertainment aan en de volgende keer zijn ze 100% van de partij.

Lex

Een top avond gehad door Zing Entertainment hier in de Boshut op BosPark Bilthoven! Paste perfect bij het publiek, enkel gezelligheid en fijne muziek Thanks Robin/Cinzia en de andere! Gaan wij zeker nog een keer doen

Feestganger

Afgelopen week verzorgden Cinzia en Marco de muzikale ondersteuning op het 50-jarig huwelijk. Ze hebben de wensen van het bruidspaar volop laten terugkomen en wisten de sfeer er goed in te brengen. Al met al geslaagd, dank!

Peter

Ons 50 jarig huwelijksfeest op "de Parel van de Linge" te Leerdam was een groot succes mede door zangeres Cinthia en zanger Marco die o.a. de door ons gekozen songs met veel klasse gezongen te hebben. De sfeer aan boord was daardoor zeer snel heel gezellig. Het is zeker voor iedereen een aanrader om Zing-Entertainment in te sckakelen en het feest musicaal te laten verzorgen.

Nico van Metameer

Ha Marco, ik weet niet of je al een beetje bijgepraat bent, maar het stof is aan het dalen en de bierresten zijn zojuist opgedweild. Nu kan het bijkomen gaan beginnen, maar bovenal nagenieten!

Het was een kneiter van een feest, goeie samenwerking met jouw mensen. Ben is echt een prima kerel, heerlijk relaxed en flexibel. Cinzia heeft het feest lekker aangezwengeld. Gerdien knalde er echt uit, heel goeie performer. Robin gaf de finale van het feest de juiste en goede duw; klasse allemaal!

Oranje vereniging Den Bommel

Wat een fantastische dag hebben wij gehad op Koningsdag in Den Bommel. De artiesten het geluid en de mooie lichtshow waren leuk en afwisselend. Zowel de zangers als de zangeressen hadden een mooi gevarieerd repertoire zodat er voor ieder wat wils tussen zat. Gelukkig waren ze flexibel zodat ondanks het mindere weer er toch een super feest is neergezet. De reacties van ons dorp waren super en hopen volgend jaar weer van hen gebruik te mogen maken. Ik Kan  zing-entertainment van harte aanbevelen voor uw evenement.

Kirsten

Top optreden gehad op onze bruiloft van Cinzia. Wij hebben erg genoten van haar mooie stem. Feestje was echt compleet door haar optreden!

Joris en Kirsten

Wij hebben als verrassingsact op onze bruiloft een optreden gekregen van Cinzia.  Wat hebben wij samen met onze gasten ontzettend genoten. Wat een topstem en met haar enthousiasme heeft ze ook meerdere gasten op de dansvloer gekregen. Super optreden! Nogmaals bedankt topper!

Andre

Zing entertainment is afgelopen zaterdag te gast geweest op ons feestje in Nieuwegein. We hoopte dat het een goed en gezellig feestje zou worden. Maar het werd meer, veel meer zelfs. Het was een SUPER feestje. Marco, Ben, Richard en Cinzia wat waren jullie top. Nogmaals bedankt namens ons. Groetjes Andre en Esther.

Coverband Nightwind

Een geweldige professionele zangeres en entertainer.

Menura Formation

Krachtige en warme stem, net als de persoonlijkheid van Cinzia. Enorm lieve collega om mee samen te werken en altijd feest om met haar samen ergens op te treden.

 

Biografie

 

Van jongs af aan is Cinzia al met muziek bezig. Verschillende playbackshows en soundmixshow's konden haar niet ontlopen en we mogen wel stellen niet geheel onsuccesvol!

 

Cinzia is te vinden in verschillende bands waar haar eerste passie ligt en wordt regelmatig gevraagd als vocal coach bij diverse artiesten. Ook staat ze haar “mannetje”als het gaat om backvocals bij verschillende nationale en internationale artiesten.

 

Sinds een aantal jaar is Cinzia ook als solo artiest te boeken.

 

De smaak kreeg zij hiervan te pakken na het meedoen aan de populaire televisie en talentenshows zoals BEAT-IT,  X Factor en recent “So You Think You Can Sing” waar ze in haar show een tweede plaats heeft behaald.

 

Cinzia is een allround zangeres die Nederlandstalige tot top 40 muziek zingt.

 

Een sfeermaker, een gouden strot en passie voor het zingen maken haar tot een veelgevraagde artiest.

 

Laat u verrassen door de warme opzwepende klanken!

Cinzia Caffio

Muziek

 

Bekijk hier enkele live optredens van Cinzia.

Cinzia Caffio heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Cinzia.

Artiest boeken

 

Om uw favoriete artiest(en) te boeken kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

 

Bel of mail naar:

 

06 23 83 64 73

info@zing-entertainment.nl


Volg ons op social media