Volg Ben online

Reviews

 

Hieronder vind u de reviews van Ben, klik hier om een review te schrijven.

Lodewijk

''Intiem familie optreden'' Een show is meer dan een zanger(es)! Techniekman Ben, kwam keurig voor Cinzia op locatie en was erg flexibel toen er een hoosbui losbarstte en we plots het optreden moesten verplaatsen naar een overkapping. Prettig in de omgang en verder vlekkeloos uitgevoerd. Cinzia was op tijd en kwam mét een bloemetje voor de jarige het podium op. De (te) korte show liep vlot, er was goed contact met het publiek en de gevraagde nummers kwamen voorbij. Bij Het Engelstalig repertoire Bleek de kwaliteit van ‘haar strot’ pas echt goed!

 

Biografie

 

Deze veelzijdige presentator is in staat de avond en/of dag voor u aan elkaar te praten met leuke weetjes, anekdotes en wensen zoals u het graag ziet.

 

Ben Cirkel is al reeds jaren een bekend gezicht in de nationale en internationale muziek en evenementen wereld. Ook kunt u hem inhuren voor winkelcentra, openingen en evenementen zoals Kerst, Sinterklaas e.d.

 

Ben Cirkel is te huur per half uur of per dag/avond en kan eventueel ook de verzorging doen van het beeld, licht en geluid.

 

Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ben Cirkel

Muziek

 

Bekijk hier enkele live optredens van Ben.

Onze artiesten hebben vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Ben.

Artiest boeken

 

Om uw favoriete artiest(en) te boeken kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

 

Bel of mail naar:

 

06 23 83 64 73

info@zing-entertainment.nl


Volg ons op social media