Utregse Meisjes
Biografie

Soprano in Concerto Absurdo

Diva Astrid van Helden is een begenadigd zangtalent maar ook een stand-up comedian, en een onvervalste entertainer die geen blad voor haar mond neemt.

Is het mogelijk voor één zangeres, elk repertoire zo te zingen dat je denkt dat er vier of meer verschillende zangers zijn? Bij Astrid van Helden kan dat, een zangvirtuoos met een stembereik
van 4 octaven, laverend van heel laag tot extreem hoog.

Dat is nog niet genoeg voor La van Helden, een grote dosis humor is door het hele programma heen geweven, cabaretesk, zij heeft direct contact met het publiek, met een lach en een traan. Pop, Musical, Opera, The Great American Songbook, Nederlandse muziek vol zinderende zang dat alles gezongen door een Engel met een B ervoor. Van Helden is in staat om de hele zaal op zijn kop te zetten en mensen te laten dansen! Het hoeft natuurlijk niet. Het blijft een diva maar je weet het nooit...

Vol gekkigheid, bijgestaan door een bescheiden zangeres Anne Stokman die al ruim 20 jaar samen met Astrid op het podium staat. Het programma is modern, uitgerust met de iPhone of pianist Jakob Klaasse (top pianist en producer van diverse grote musicals).

Ook voor niet-kenners een optreden met een laag drempelgehalte, waarbij soms heerlijk kan worden meegezongen. Van Helden gelooft ook nog in de helende werking van muziek.

La van Helden (Coloratuur sopraan) studeerde klassiek zang (Master) aan het Utrechts conservatorium,
daarnaast studeerde zij lichte muziek (pop/funk/jazz en latin) en Zuid Indiase
klassieke muziek, Arabisch- en Hebreeuws.

Anne Stokman (Alt) studeerde klassiek zang (Master) en koordirectie aan de conservatoria van Utrecht en Amsterdam. Zij is een schitterende Alt en daarnaast speelt Anne viool en is koordirigent van drie koren.

Avondvullend (2 x 45 minuten) of in te korten tot minimaal 20 minuten.
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van de Utregse Meisjes
Zie meer op Youtube
De Utregse Meisjes hebben vele optredens verzorgd, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van de Utregse Meisjes.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van de Utregse Meisjes, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Geen reviews gevonden

Op dit moment zijn er nog geen reviews beschikbaar van deze artiest.

Review schrijven
Meer artiesten


Volg de Utregse Meisjes op social media


Events

Hieronder worden alle evenementen weergegeven waar de Utregse Meisjes de komende tijd zullen optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u een aanvraag doen.

Bel of mail naar:

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media