True Colors
Biografie

Deze bijzondere bezetting is met recht uniek te noemen.

De stemmen van Nannette Bel, Cinzia Caffio en Barbara Pellencau hebben geen zware begeleiding nodig om uit te blinken. Juist de super muzikale klanken van dit trio laat haar ware kleuren zien om de stemmen volledig tot hun recht te laten komen. De zangeressen zingen close harmony, Pop, rock soul and country. Sommige nummers gedrieën en afwisselend solo, waarbij de soliste wel vocaal ondersteund wordt door de andere twee zangeressen.

De band is vernoemd naar het lied van Cindy Lauper, True Colors. Het resultaat is warm, harmonieus en melodieus. Maar ook hits als Kiss van Prince, Kool and the gang en Valerie van Amy Winehouse krijgen in deze setting een originele, driestemmige twist.

Onder begeleiding van professioneel geluid en geluidstechnicus is True Colors te boeken per half uur of avondvullend. Laat u meenemen in de beleving van de ware klankkleuren van uw feest of evenement!

True Colors nodigt u uit voor een moment van ontspanning, luisteren, genieten en natuurlijk dansen!
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van True Colors
Zie meer op Youtube
True Colors heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van True Colors.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van True Colors, klik hier om ook een review te schrijven.
 
66Controls

Op ons nieuwjaarsdiner 2019 van 66Controls hebben we de close Harmonieband True Colors via Zing-Entertainment geboekt. We wilden graag achtergrondmuziek tijdens ons diner. Graag willen we langs deze weg een leuke reactie achterlaten op jullie website. Kippenvel, verassend en ontzettend mooi waren de reacties van onze collega’s. Ook het spel waarin we de series moesten raden die de dames zongen gaf een leuke twist aan het geheel. Ook een dik compliment aan de muzikanten! De muziek was niet overheersend en konden we toch gezellig met elkaar blijven kletsen. Kortom een geslaagde avond. Wij zullen jullie zeker aanbevelen! Namens het team van 66Controls.

Review schrijven
Meer artiesten


Volg True Colors op social media


Events

Hieronder worden alle evenementen weergegeven waar True Colors de komende tijd zal optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u een aanvraag doen.

Bel of mail naar:

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media