True Colors
Biografie

Akoestisch, puur en eerlijk. In een bijzondere bezetting van drie zangeressen met akoestische begeleiding van één fantastische gitarist en één toetsenist laat True Colors met recht haar werkelijke kleuren zien.

De stemmen van Nannette Bel, Cinzia Caffio en Barbara Pellencau hebben geen zware begeleiding nodig om uit te blinken. Juist het super gitaarspel van Ron en de muzikale klanken van Wallie op keyboard, basgitaar en drum zijn voldoende om de drie stemmen volledig tot hun recht te laten komen. De zangeressen zingen close harmony. Sommige nummers gedrieën en afwisselend solo, waarbij de soliste wel vocaal ondersteund wordt door de andere twee zangeressen.

Het resultaat is wam, harmonieus en melodieus. True Colors geeft een heel eigen geluid aan pop-, soul-, country- en jazzmuziek. Intieme, sfeervolle nummers als True Colors zelf, het lied van Cindy Lauper waarnaar de band is genoemd. Maar ook hits als Kiss van Prince en Valerie van Amy Winehouse krijgen in deze setting een originele, driestemmige twist.

Het kwartet van True Colors bestaat uit vijf ervaren muzikanten. De close harmony-zang komt bijzonder tot zijn recht in de intieme sfeer van bijvoorbeeld een theaterpodium, een feest of receptie, in een café of restaurant of bij bruiloften, huwelijkceremonie en/of begravenissen.

True Colors nodigt u uit voor een moment van ontspanning, luisteren en genieten…..
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van True Colors
Zie meer op Youtube
True Colors heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van True Colors.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van True Colors, klik hier om ook een review te schrijven.
 
66Controls

Op ons nieuwjaarsdiner 2019 van 66Controls hebben we de close Harmonieband True Colors via Zing-Entertainment geboekt. We wilden graag achtergrondmuziek tijdens ons diner. Graag willen we langs deze weg een leuke reactie achterlaten op jullie website. Kippenvel, verassend en ontzettend mooi waren de reacties van onze collega’s. Ook het spel waarin we de series moesten raden die de dames zongen gaf een leuke twist aan het geheel. Ook een dik compliment aan de muzikanten! De muziek was niet overheersend en konden we toch gezellig met elkaar blijven kletsen. Kortom een geslaagde avond. Wij zullen jullie zeker aanbevelen! Namens het team van 66Controls.

Review schrijven
Meer artiesten


Volg True Colors op social media


Events

Hieronder worden alle openbare evenementen weergegeven waar True Colors zal optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u hier een aanvraag doen.

U kunt ook bellen of mailen naar

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media