Robin van der Hoeven
Biografie

Zijn naam is Robin van der Hoeven en muziek zit in zijn bloed. Van jongs af aan zingt hij en is altijd met muziek bezig. Een leven zonder muziek kan hij zich niet voorstellen.

Of het nu gaat om Nederlands, Engelstalige muziek, de hedendaagse top40 of classics, deze veelzijdige zanger is geen repertoire vreemd. Robin is te boeken voor avondvullend of per half uur bij evenementen, huiskamer of café. Het is hem om het even zolang het maar gezellig en leuk is!

Een van de wensen is een eigen nummer uit te brengen maar deze wens is tot op heden nog niet vervuld. Het komende jaar werkt hij hard om deze wens te vervullen
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van Robin
Zie meer op Youtube
Robin van der Hoeven heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Robin.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Robin, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Meer artiesten
CV DE PLATNEUZEN (CARNAVALSVERENIGING)

Zaterdag 9 juni vierden wij ons jaarlijkse midzomerfeest met de leden van onze carnavalsvereniging. Ik was op zoek naar een artiest, die bij ons een uurtje kon zingen. Ik heb meerdere aanvragen gedaan op de website van zing-entertainment. Uiteindelijk kreeg ik contact met Marco Tomassen. Hij heeft mij goed geholpen bij het vinden van een artiest binnen ons budget. Robin van der Hoeven heeft deze avond bij ons gezongen. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de muziek. Robin nam zijn eigen geluidsman mee. Wij konden vooraf verzoeknummers aangeven en hij heeft zijn muziekkeuze hierop afgestemd. Robin kan goed zingen en heeft er een gezellig feestje van gemaakt.  Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om Robin van der Hoeven te boeken!

Review schrijven


Volg Robin op social media


Events

Hieronder worden alle openbare evenementen weergegeven waar Robin zal optreden, klik op 'Meer info' om naar het Facebook event te gaan.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u hier een aanvraag doen.

U kunt ook bellen of mailen naar

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media