Robin van der Hoeven
Biografie

Zijn naam is Robin van der Hoeven en muziek zit in zijn bloed. Van jongs af aan zingt hij en is altijd met muziek bezig. Een leven zonder muziek kan hij zich niet voorstellen.

Of het nu gaat om Nederlands, Engelstalige muziek, de hedendaagse top40 of classics, deze veelzijdige zanger is geen repertoire vreemd. Robin is te boeken voor avondvullend of per half uur bij evenementen, huiskamer of café. Het is hem om het even zolang het maar gezellig en leuk is!

Een van de wensen is een eigen nummer uit te brengen maar deze wens is tot op heden nog niet vervuld. Het komende jaar werkt hij hard om deze wens te vervullen
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van Robin
Zie meer op Youtube
Robin van der Hoeven heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Robin.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Robin, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Meer artiesten
karin

Super! Wij hadden Robin geboekt voor de verjaardag van mijn vriend in een café, het was echt ontzettend leuk! Iedereen was laaiend enthousiast. De door ons gevraagde verzoeknummers waren ook geen probleem voor Robin. Verder heeft Robin nog leuke meezingers gezongen. Marco was ook mee, na het optreden hebben we met z'n alle nog wat gedronken omdat het zo gezellig was! 5 Sterren, zonder twijfel! het was helemaal super!

Review schrijven
Oranje vereniging Den Bommel

Wat een fantastische dag hebben wij gehad op Koningsdag in Den Bommel. De artiesten het geluid en de mooie lichtshow waren leuk en afwisselend. Zowel de zangers als de zangeressen hadden een mooi gevarieerd repertoire zodat er voor ieder wat wils tussen zat. Gelukkig waren ze flexibel zodat ondanks het mindere weer er toch een super feest is neergezet. De reacties van ons dorp waren super en hopen volgend jaar weer van hen gebruik te mogen maken. Ik Kan  zing-entertainment van harte aanbevelen voor uw evenement.

Review schrijven
CV DE PLATNEUZEN (CARNAVALSVERENIGING)

Gezellige avond, Robin wist meteen de mensen van hun stoel te krijgen. Er werd gedanst en polonaise gelopen. Erg leuke interactie met de gasten. Robin maakt leuk gebruik van de zaal, niet alleen van het podium. De muziekkeuze was geschikt voor de avond.

Review schrijven
CV DE PLATNEUZEN (CARNAVALSVERENIGING)

Zaterdag 9 juni vierden wij ons jaarlijkse midzomerfeest met de leden van onze carnavalsvereniging. Ik was op zoek naar een artiest, die bij ons een uurtje kon zingen. Ik heb meerdere aanvragen gedaan op de website van zing-entertainment. Uiteindelijk kreeg ik contact met Marco Tomassen. Hij heeft mij goed geholpen bij het vinden van een artiest binnen ons budget. Robin van der Hoeven heeft deze avond bij ons gezongen. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de muziek. Robin nam zijn eigen geluidsman mee. Wij konden vooraf verzoeknummers aangeven en hij heeft zijn muziekkeuze hierop afgestemd. Robin kan goed zingen en heeft er een gezellig feestje van gemaakt.  Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om Robin van der Hoeven te boeken!

Review schrijven


Volg Robin op social media


Events

Hieronder worden alle evenementen weergegeven waar Robin de komende tijd zal optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u hier een aanvraag doen.

U kunt ook bellen of mailen naar

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media