Robin van der Hoeven
Biografie

Zijn naam is Robin van der Hoeven en muziek zit in zijn bloed. Van jongs af aan zingt hij en is altijd met muziek bezig. Een leven zonder muziek kan hij zich niet voorstellen.

Of het nu gaat om Nederlands, Engelstalige muziek, de hedendaagse top40 of classics, deze veelzijdige zanger is geen repertoire vreemd. Robin is te boeken voor avondvullend of per half uur bij evenementen, huiskamer of café. Het is hem om het even zolang het maar gezellig en leuk is!

Een van de wensen is een eigen nummer uit te brengen maar deze wens is tot op heden nog niet vervuld. Het komende jaar werkt hij hard om deze wens te vervullen
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van Robin
Zie meer op Youtube
Robin van der Hoeven heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Robin.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Robin, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Meer artiesten
SWZ Zorg

Virtueel event in Gathertown
Het was super leuk! Ik wil even namens SWZ zeggen dat het vrijdag super leuk is geweest. Het zag er super gaaf uit. Jammer van de opkomst, maar de collega’s die er in hebben gezeten waren heel enthousiast. Het was voor mij zelf bijzonder om te zien dat wat je in je hoofd hebt ook echt lukt. Nogmaals bedankt voor de hele prettige samenwerking en zeker tot een volgende keer.

Review schrijven
Woonzorgcentrum De Wartburg

Zaterdag 23 mei is er bij de Wartburg in Utrecht een groot feest geweest; Cinzia, Gerdien, Marco en Robin hebben 's ochtends op het binnenplein en 's middags in de binnentuin een optreden verzorgd. Bekende Hollandse en engelstalige liedjes passeerden de revue, met zeer veel enthousiasme en professionaliteit gebracht, zowel solo als samenzang. Bewoners als personeel hebben van de optredens genoten! Een aanrader, dit gezelschap maakt iedere festiviteit tot een groot feest !!!!

Review schrijven
Marcel

Hoi Marco, wat een enthousiaste groep zijn jullie, geweldig! Lang geleden dat ik binnen de zorg zo een leuk optreden heb meegemaakt, jullie klinken echt super! Gr. Marcel

Review schrijven
Monica

Wij hadden voor mijn 50ste verjaardag een feestje gegeven bij Allurepark De Lucht, waarbij een aantal van de artiesten optraden. Het was een TOP avond die opgeluisterd werden door optredens van Robin, Cinzia en Esmeralda. Zij voelden de sfeer goed aan en speelden daar op in. Wij kijken uit naar 18 april. Jullie zijn toppers!!!

Review schrijven
Natasja

Helemaal fantastisch! Robin was fantastisch. Hij had goed contact met de mensen in het publiek en was zeer interactief. Hij vroeg mensen om mee te zingen en welke liedjes hij nog moest zingen. Voldeed aan verwachtingen.

Review schrijven
Rene

Robin, rene hier van gisterenavond..... echt super gedaan kan het niet vaak
genoeg zeggen!!!! Hoor alleen maar complimenten over jou!!! Super Thx

Review schrijven
Lex

Een top avond gehad door Zing Entertainment hier in de Boshut op BosPark Bilthoven! Paste perfect bij het publiek, enkel gezelligheid en fijne muziek Thanks Robin/Cinzia en de andere! Gaan wij zeker nog een keer doen

Review schrijven
Camping Kom-Es-An

Op 3 augustus 2019 voor de tweede keer artiesten geboekt via Zing-Entertainment voor een feestavond op camping Kom-Es-An. En wederom was het weer een succes! Onze gasten hebben weer een zeer gezellige avond gehad met de zang en muziek van Marco Tomassen en Robin van der Hoeven. Buiten de optredens om werd ook alles goed verzorgd zoals het contact en de materialen. Dank hiervoor!

Review schrijven
Nico van Metameer

Ha Marco, ik weet niet of je al een beetje bijgepraat bent, maar het stof is aan het dalen en de bierresten zijn zojuist opgedweild. Nu kan het bijkomen gaan beginnen, maar bovenal nagenieten!

Het was een kneiter van een feest, goeie samenwerking met jouw mensen. Ben is echt een prima kerel, heerlijk relaxed en flexibel. Cinzia heeft het feest lekker aangezwengeld. Gerdien knalde er echt uit, heel goeie performer. Robin gaf de finale van het feest de juiste en goede duw; klasse allemaal!

Review schrijven
Robbert

Top live zanger, Robin heeft fantastisch gezongen op ons trouwfeest. Goed repertoir, de juiste meezingers en met passie gezongen. Van Hazes Sr tot Tino. Wat een feest. Robin, wanneer gaan we landelijk meer van horen? Grote dank voor een geslaagd feest. Groet Robbert

Review schrijven
karin

Super! Wij hadden Robin geboekt voor de verjaardag van mijn vriend in een café, het was echt ontzettend leuk! Iedereen was laaiend enthousiast. De door ons gevraagde verzoeknummers waren ook geen probleem voor Robin. Verder heeft Robin nog leuke meezingers gezongen. Marco was ook mee, na het optreden hebben we met z'n alle nog wat gedronken omdat het zo gezellig was! 5 Sterren, zonder twijfel! het was helemaal super!

Review schrijven
Oranje vereniging Den Bommel

Wat een fantastische dag hebben wij gehad op Koningsdag in Den Bommel. De artiesten het geluid en de mooie lichtshow waren leuk en afwisselend. Zowel de zangers als de zangeressen hadden een mooi gevarieerd repertoire zodat er voor ieder wat wils tussen zat. Gelukkig waren ze flexibel zodat ondanks het mindere weer er toch een super feest is neergezet. De reacties van ons dorp waren super en hopen volgend jaar weer van hen gebruik te mogen maken. Ik Kan  zing-entertainment van harte aanbevelen voor uw evenement.

Review schrijven
CV DE PLATNEUZEN (CARNAVALSVERENIGING)

Gezellige avond, Robin wist meteen de mensen van hun stoel te krijgen. Er werd gedanst en polonaise gelopen. Erg leuke interactie met de gasten. Robin maakt leuk gebruik van de zaal, niet alleen van het podium. De muziekkeuze was geschikt voor de avond.

Review schrijven
CV DE PLATNEUZEN (CARNAVALSVERENIGING)

Zaterdag 9 juni vierden wij ons jaarlijkse midzomerfeest met de leden van onze carnavalsvereniging. Ik was op zoek naar een artiest, die bij ons een uurtje kon zingen. Ik heb meerdere aanvragen gedaan op de website van zing-entertainment. Uiteindelijk kreeg ik contact met Marco Tomassen. Hij heeft mij goed geholpen bij het vinden van een artiest binnen ons budget. Robin van der Hoeven heeft deze avond bij ons gezongen. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de muziek. Robin nam zijn eigen geluidsman mee. Wij konden vooraf verzoeknummers aangeven en hij heeft zijn muziekkeuze hierop afgestemd. Robin kan goed zingen en heeft er een gezellig feestje van gemaakt.  Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om Robin van der Hoeven te boeken!

Review schrijven


Volg Robin op social media


Events

Hieronder worden alle evenementen weergegeven waar Robin de komende tijd zal optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u een aanvraag doen.

Bel of mail naar:

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media