Richard ten Oever
Biografie

Richard ten Oever is een echte Utrechtse entertainer die fan is van het Nederlandstalige en Engelstalige lied. Ruim twee jaar is hij reeds bezig en heeft inmiddels al diverse nummers uitgebracht waaronder 'Als ze zegt dat ze gaat' , 'Samen konden wij het leven aan' en 'Ik weet niet of jij de mooiste bent' .

Of het nu gaat om een half uur, uur of avondvullend programma, Richard is van alle markten thuis. Ook treed Richard in combinatie op met zangers van Zing-Entertainment en andere artiesten. Heeft u verzoeken, neem dan eens vrijblijvend contact op met het team van Zing-Entertainment om de mogelijkheden te bespreken.

Laat u verrassen door het plezier en de passie die van elk feest een feest maakt!
Muziek

Bekijk hieronder de singles van Richard ten Oever.
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
Ik weet niet of jij de mooiste bent
Richard ten Oever

Release: 2017
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van Richard
Zie meer op Youtube
Richard ten Oever heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Richard.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Richard, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Meer artiesten

Samen konden wij het leven aan
Richard ten Oever

Release: 2016

Als ze zegt dat ze gaat
Richard ten Oever

Release: 2016

Ronald, Ans en Marcel

We hebben zeer genoten van zanger Richard ten Oever en zangeres Rebbeca Kleyn het was een super avond de camping gasten waren er goed over te spreken bedankt Marco Tomassen voor de bemidelling en Richard ten Oever en Rebecca Klein. gr Ronald, Ans en Marcel

Review schrijven
Kees en Loes

Hoi Richard. Mede door jouw optreden hebben wij 5 augustus een top middag gehad bij Buiten. Hoe bijzonder dat jij daar was. En hoe jij voor onze schoonzus een lied zong: geweldig. Wij hebben zo genoten! Dank en hopen je vaker te zien en te horen! Dikke knuffel van Kees en Loes XXX

Review schrijven
Andre

Zing entertainment is afgelopen zaterdag te gast geweest op ons feestje in Nieuwegein. We hoopte dat het een goed en gezellig feestje zou worden. Maar het werd meer, veel meer zelfs. Het was een SUPER feestje. Marco, Ben, Richard en Cinzia wat waren jullie top. Nogmaals bedankt namens ons. Groetjes Andre en Esther.

Review schrijven
Jacqueline

Beste Richard, ik heb nu verschillende avonden van Zing-Entertainment mee mogen maken. En ik moet zeggen. NAAR VOLLE TERVREDENHEID! Jij en je collega-zangers nemen het publiek mee en maken er een groot feest van. Iedereen geniet! De verrassingsduetten, mooie stemmen en jullie enthousiasme zijn echt de ingredienten voor een topfeest! Mochten er in mijn omgeving feestjes worden georganiseerd zal ik ze zeker op Zing-Entertainment attenderen. Heel graag tot op het volgende feest, Jacqueline.

Review schrijven


Volg Richard op social media


Events

Hieronder worden alle evenementen weergegeven waar Richard de komende tijd zal optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u hier een aanvraag doen.

U kunt ook bellen of mailen naar

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media