Rebecca Kleyn
Biografie

Rebecca Kleyn is de belofte onder de Nederlandse artiesten. Een Talent met de hoofdletter "T". De diversiteit van haar repertoire geeft haar een brede interesse in de muziek weer. Van Soul tot rock en van stevige disco tot gevoelige ballads. Rebecca neemt haar publiek mee op haar muzikale reis en zij is een artiest waarbij direct geloofd wat zij zingt.

Haar snelle en adequate wisseling van nummers tijdens haar set zorgt ervoor dat het publiek in een opperste stemming blijft en dat haar optredens meer dan geslaagd kunnen worden genoemd. Rebecca is een zeer geliefd in de muziekwereld en u komt haar tegen op verschillende feesten en evenementen.

Rebecca is onderdeel van Zing-Entertainment en u kunt haar hier exclusief boeken.

Laat u verrassen door haar enorme stem en enthousiasme!
Muziek

Bekijk hieronder de singles van Rebecca Kleyn.
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
Als geluk naar je lacht
Rebecca Kleyn

Release: 2015
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van Rebecca
Zie meer op Youtube
Rebecca Kleyn heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Rebecca.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Rebecca, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Meer artiesten

Nu wil ik leven
Rebecca Kleyn

Release: 2010

Ronald, Ans en Marcel

We hebben zeer genoten van zanger Richard ten Oever en zangeres Rebbeca Kleyn het was een super avond de camping gasten waren er goed over te spreken bedankt Marco Tomassen voor de bemidelling en Richard ten Oever en Rebecca Klein. gr Ronald, Ans en Marcel

Review schrijven


Volg Rebecca op social media


Events

Hieronder worden alle openbare evenementen weergegeven waar Rebecca zal optreden, klik op 'Meer info' om naar het Facebook event te gaan.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u hier een aanvraag doen.

U kunt ook bellen of mailen naar

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media