Mandy van de Bilt
Biografie

Mandy zingt al vanaf kleins af aan en is nu gegroeid tot een ware performer.

Mandy heeft zich vooral gespecialiseerd in de jaren 80, 90, 00 en de nummers vanuit de top 40. Ook zingt zij in samenwerking met alle Zing-Entertainment artiesten.

Natuurlijk zijn verzoekjes altijd welkom.

Deze passie uit zich al een lange tijd en is op een geven moment samen gekomen met Zing-Entertainment waar zij al een aantal jaartjes meedraait.

Gaat u binnenkort een bruiloft, verjaardag, opening of voor gewoon zomaar een feest geven? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons via het team van Zing-Entertainment.

Laat u verrassen door het plezier en de passie die van elk feest een feest maakt!
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van Mandy
Zie meer op Youtube
Mandy van de Bilt heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Mandy.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Mandy, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Meer artiesten
Ellen

We hebben zaterdag 14 oktober in de windhoek een feest gegeven met optredens van Marco, Mandy en Rebecca. Het is een onvergetelijke avond geworden. Wat kunnen jullie zingen, helemaal top. Met jullie is een feest helemaal af.

Review schrijven
Fransiska

Ik heb 25 februari mijn verjaardag gevierd in de windhoek en het Zing-Entertainment gevraagd, deze band kan ik iedereen aanbevelen in een woord geweldig, ze hebben letterlijk alles in huis goeie muziek goeie zangers en Mandy ooh wat een schoonheid met een geweldige stem maar wat ik zo belangrijk vindt ze zijn ook zo sociaal denken mee draaien ook verzoekjes ze maken het iedereen na de zin jullie zijn mijn toppertjes na afloop kwamen velen aan mij vragen waar heb je hun vandaan bedankt MARCO en Richard voor de mooiste avond van mijnleven XXX

Review schrijven
Cyriel

Marco Tomassen een topper en gangmaker met diverse reportoire. Richard ten Oever een zanger met muziek in zijn hart. Mandy van de Bilt een zangeres waar ik wel toekomst in zie, heb hun op diverse feestavond mogen presenteren en was top!

Review schrijven
Theo

Op 4 juni hebben Marco en Mandy de slotavond van onze biljartvereniging De Windhoek tot een geweldig succes gemaakt. Het was helemaal top en alleen maar leuke reacties gehad van alle aanwezigen.

Review schrijven
Mariska

Wat een geweldig leuk feest hebben wij gehad op 4 oktober 2014. Jullie hebben het erg leuk gedaan en wat een mooie stemmen hebben jullie Marco en Mandy! En de geluidsman, wat goed ingespeeld op het publiek. Jullie zijn zeker aan te bevelen..toppie echt waar! Nogmaals bedankt voor de gezellige avond. Groeten Gerard en Mariska.

Review schrijven
Jolanda

Op zaterdagavond 27 september heb ik mijn 51e verjaardag gevierd. Ditmaal wilde ik het wat groters aanpakke met live muziek. Hierbij heeft Marco ons een topavond bezorgd, niet alleen zijn zang was fijn maar ook de professionele kijk op de dingen die moesten gebeuren. Mijn verjaardag was een succes ook dankzij de muzikale invulling van Marco en Mandy en niet te vergeten de geluidsman. Nogmaals enorm bedankt.

Review schrijven
Natasja

Beste Marco, Nogmaals bedankt voor de fantastische avond. De speciale verassing voor mijn dochter was echt geweldig. Ook nog een mega compliment voor Mandy wat een stem! Jullie hebben onze avond compleet gemaakt!

Review schrijven
Klaas

Afgelopen weekend een top verjaardagsfeest gehad dankzij dit geweldige duo petje af een leuke show compleet met licht rook en een uitstekende geluids kwaliteit alles was naar wens voor jong en oud. Jongens bedankt Mandy en Marco!

Review schrijven


Volg Mandy op social media


Events

Hieronder worden alle openbare evenementen weergegeven waar Mandy zal optreden, klik op 'Meer info' om naar het Facebook event te gaan.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u hier een aanvraag doen.

U kunt ook bellen of mailen naar

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media