Mandy van de Bilt
Biografie

Mandy zingt al vanaf kleins af aan en is nu gegroeid tot een ware performer.

Mandy heeft zich vooral gespecialiseerd in de jaren 80, 90, 00 en de nummers vanuit de top 40. Ook zingt zij in samenwerking met alle Zing-Entertainment artiesten.

Natuurlijk zijn verzoekjes altijd welkom.

Deze passie uit zich al een lange tijd en is op een geven moment samen gekomen met Zing-Entertainment waar zij al een aantal jaartjes meedraait.

Gaat u binnenkort een bruiloft, verjaardag, opening of voor gewoon zomaar een feest geven? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons via het team van Zing-Entertainment.

Laat u verrassen door het plezier en de passie die van elk feest een feest maakt!
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van Mandy
Zie meer op Youtube
Mandy van de Bilt heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Mandy.
Reviews

Hieronder vind u enkele reviews, voor alle reviews bezoekt u deze pagina.
 
Mariska

Wat een geweldig leuk feest hebben wij gehad op 4 oktober 2014. Jullie hebben het erg leuk gedaan en wat een mooie stemmen hebben jullie Marco en Mandy! En de geluidsman, wat goed ingespeeld op het publiek. Jullie zijn zeker aan te bevelen..toppie echt waar! Nogmaals bedankt voor de gezellige avond.

Lees meer reviews
Theo

Op 4 juni hebben Marco en Mandy de slotavond van onze biljartvereniging De Windhoek tot een geweldig succes gemaakt. Het was helemaal top en alleen maar leuke reacties gehad van alle aanwezigen.

Lees meer reviews
Jacqueline

Nu al een aantal keren zing-entertainment mee mogen maken op verschillende feestjes. En wat mij opvalt, het wordt altijd een groot feest. Dankzij jullie inlevingsvermogen en flexibliteit wordt het publiek op zijn wenken bediend en krijgen zij een avond  waar met een grote glimlach op terug gekeken kan worden. Mocht er feestjes georganiseerd worden, dan zal ik jullie zeker aanraden! Het maakt dan niet uit wie er komt want alle zangers en zangeressen die ik heb gehoord klonken als een klok en zijn uiterst vriendelijk en betrekken het publiek erbij. Wat mij betreft zijn jullie nr 1!  Dankjewel voor de avondjes waarvan ik al heb mogen genieten en graag tot ziens, Jacqueline.

Lees meer reviews
Meer artiesten


Volg Mandy op social media


Events

Hieronder worden alle openbare evenementen weergegeven waar Mandy zal optreden, klik op 'Meer info' om naar het Facebook event te gaan.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u hier een aanvraag doen.

U kunt ook bellen of mailen naar

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media