M-Bush coverband
Biografie

M-bush staat voor feesten en dansen tot je erbij neer valt. In januari 2011 ontstond M-Bush door inspanning van vier doorgewinterde muzikanten met een jarenlange ervaring in binnen- en buitenland,

René op gitaar, Sander op de toetsen, Frank op de bas en Peter op drums. Deze goed geoliede basis zorgt ervoor dat het moeilijk is stil te blijven staan op de vette M-Bush grooves.

De podiumdiva’s van M-Bush hebben allen afzonderlijk van elkaar hun strepen inmiddels meer dan verdiend in diverse succesvolle coverbands, on stage met (inter)nationale DJ’s en in de studio als sessiemuzikanten, maar nog nooit eerder zijn deze samen bij elkaar gebracht in een band. En dat is wat M-Bush zo uniek maakt!

Boek en ervaar de vibes en liefde voor muziek
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van M-Bush coverband
Zie meer op Youtube
M-Bush coverband heeft vele optredens verzorgd, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van M-Bush coverband.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van M-Bush coverband, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Geen reviews gevonden

Op dit moment zijn er nog geen reviews beschikbaar van deze artiest.

Review schrijven
Meer artiesten


Volg de M-Bush coverband op social media


Events

Hieronder worden alle evenementen weergegeven waar M-Bush coverband de komende tijd zullen optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u een aanvraag doen.

Bel of mail naar:

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media