Kees Versluys
Biografie

Zanger Kees Versluys heeft na zijn “beroemde” tv-debuut bij Henny Huisman, twee albums, Personality (1997) en Endeavour (2002) uitgebracht. Ook heeft hij vele jaren met eigen dinershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond. Nu is Kees Versluys teruggekeerd naar het Nederlandstalige repertoire.

De eerste nieuwe single “Souvenir“ kreeg al veel aandacht bij Radio en TV. Hierna volgden “Kom Dans Met Mij“, “Eindeloos Mooi“ , ”Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil”, “Morgen Is Nog Heel Ver Weg”  en “Draai Je Niet Om”.  Inmiddels kent men Kees Versluys weer als zanger van nieuw, eigen Nederlandstalig repertoire. Ballads, maar ook diverse feestnummers. Kortom voor elke gelegenheid weet Kees de sfeer te zetten, “Feest Pop & Rock & Roll”. Kees Versluys is een zekerheid voor uw feest.


Vertrouwen in de toekomst.
Kees heeft vertrouwen in de toekomst. Hij heeft mooie optredens in het land en is te beluisteren op de radio, alle streamingsdiensten en te zien op TV.
Zijn publiek is trouw en de schare fans groeit elke dag. Ook is Kees enorm betrokken bij zijn fans en dat komt uit het hart. BELEEF HET LEVEN een boodschap die hij eenieder wil meegeven. Pak de dag, geniet van alles wat om je heen is, want niets is vanzelfsprekend. 


Radio en TV
Kees Versluys is zonder meer trots op de release van zijn ALBUM en komt de komende maanden voor de promotietour als het even kan weer gezellig langs bij alle Dj’s van de Radio en TV zenders.
Muziek

Bekijk hieronder een selectie van de singles van Kees Versluys.
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
Vanaf vandaag
Kees Versluys

Release: 2019
 
Kees Versluys heeft vele nummer gezongen, deze staan op zijn YouTube kanaal. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op Kees zijn kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Kees.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Kees, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Meer artiesten

Draai je niet om
Kees Versluys

Release: 2018

Beleef het leven
Kees Versluys

Release: 2017


Ik wil met Kerst niet alleen zijn
Kees Versluys

Release: 2017
Eindeloos mooi
Kees Versluys

Release: 2016


In Lijn
Kees Versluys

Release: 2019
Geen reviews gevonden

Op dit moment heeft Zing-Entertainment nog geen reviews ontvangen van deze artiest.

Review schrijven


Volg Kees op social media


Events

Hieronder worden alle evenementen weergegeven waar Kees de komende tijd zal optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u een aanvraag doen.

Bel of mail naar:

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media