Karaoke Factory
Beschrijving

Lekker meezingen met al jouw favoriete nummers?

Het adres voor de beste Karaoke DV Party Show!

DV Karaoke, live zang en entertainment verzorgd Richard al jaren met oergezellige Karaoke party's & shows, in cafés en andere openbare gelegenheden of gewoon bij u thuis.

Als u een Karaoke party, Dj show wilt organiseren bent u bij mij aan het juiste adres. Ik verzorg een avondvullend programma waarbij de Karaoke kandidaten zelf de ster zijn.

Ik maak er een grote MEEZING SHOW van, op een traditionele gezellige manier. Zijn er geen aanvragen, dan vul ik de tijd zelf in met een liedje te zingen en tracht ik daarmee uw gasten tot een optreden te verleiden.

U kunt kiezen uit een repertoire van meer dan 100.000 songs in verschillende talen. Tussendoor draai ik natuurlijk de nieuwste actuele muziek.

Of het nu gaat om Nederlandstalig, Engels of andere taal. Ontdek nu de ster in jezelf!

Richard is avondvullend te boeken of in overleg.

Prijs is inclusief geluid, lichtshow en zanger Richard.
BeschrijvingMuziekEventsReviewsAct boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele voorbeelden van Richard's Karaoke Factory
Zie meer op Youtube
Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Karaoke Factory, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Meer artiesten
Iris

Van 16 t/m 18 augustus heeft Zing-Entertainment de karaoke verzorgd op de Holland Koi Show in Kasteeltuinen Arcen. De karaoke is goed verzorgd en de heren treden zelf op wanneer er niemand anders zin heeft, zodat het programma toch gevuld is. De techniek en het geluid waren helder en hebben het niet een keer af laten weten. Zing-entertainment is erg prettig om mee samen te werken, ze passen zich direct aan wanneer je dat aan ze vraagt. Ook het contact onderling verloopt prettig! Wij hebben drie leuke dagen met gezellige muziek gehad, de sfeer gaat zeker omhoog wanneer Zing-Entertainment op bezoek is.

Review schrijven
Ronald

Geweldige ervaring voor de verjaardag van mijn dochter goed geregeld en zeer goede ervaring geweest

Review schrijven


Volg Karaoke Factory op social media


Act boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u een aanvraag doen.

Bel of mail naar:

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nl


Events

Hieronder worden alle evenementen weergegeven waar Karaoke Factory de komende tijd zal optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.Volg ons op social media