Harry & Greet act
Biografie

Harry & Greet verzorgen samen met u een heerlijke Foute Bingo. Zij zingen live en verzorgen de Foute Bingo met muzikale meezingers. Een ideale afwisseling voor uw bedrijfsevenement, teambuilding of ander feest.

De Foute Bingo bestaat uit twee tot drie Bingo trekkingen die aan elkaar worden gepraat door broer Harry en zus Greet. Door middel van muziekfragmenten wordt de bingo gespeeld. Als team kunt u een prijs winnen (niet in de prijs inbegrepen) als u horizontaal, verticaal of de bingokaart vol maakt aan de hand van de (herkenbare) muziekfragmenten. De artiesten zingen soms live en de muziekfragmenten worden digitaal afgespeeld.

Deze act is uitermate geschikt voor een bruiloft, (online) teambuilding, winkelcentra en congressen waar de boel op een ludieke wijze aan elkaar wordt gepraat en gezongen.

Dit pakket is inclusief geluid, geluidstechnicus, podium 2x2 meter, Act Harry & Greet en verlichting. Wij verzorgen de Bingokaarten en de muziekfragmenten. Dit uur tot anderhalf uur durende act is exclusief prijzen.

Deze act kan specifiek worden aangepast op de wensen en doelen van uw bedrijf.
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van Harry & Greet Act
Zie meer op Youtube
Harry & Greet hebben vele optredens verzorgd, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Harry & Greet.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Harry & Greet, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Willem

Wat een geweldig feest! Deze professionele zangers en acteurs maken er een ware happening van. Zij waren door ons uitgenodigd om ons bedrijfsfeest een extra kick te geven en zijn deze belofte meer dan ruim nagekomen. Vooraf netjes de wensen besproken en uitgevoerd volgens plan. Deze act kan ik met recht aanbevelen.

Review schrijven
Lotte

Wat hebben wij gelachen! Hoe deze Harry en Greet de boel op stelten zetten is meer dan ludiek te noemen. Zeer ontspannen sfeer en perfect voor ons om de mensen even uit de drukte te trekken. Harry & Greet dank jullie wel voor deze geweldige middag!

Review schrijven
Meer artiesten


Volg de Harry & Greet op social media


Events

Hieronder worden alle evenementen weergegeven waar Harry & Greet de komende tijd zullen optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u een aanvraag doen.

Bel of mail naar:

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media