Gerdien van Lemmen
Biografie

Gerdien van Lemmen-Fredriks is een zangeres in hart en nieren en met een grote glimlach. Al jaren is zij zeer actief met zingen. Zij heeft begeleiding gehad van verschillende zangdocentes. Dit begon allemaal op het Utrechtse conservatorium. Zij kreeg speciaal les in de Alexander techniek. Met deze techniek leer je meer gebruik te maken van je stem. In deze periode heeft zij vooral veel klassiek gezongen.

Vervolgens 3 jaar in een band gezongen. Tribute to Yes (symfonische rock). Daarna 3 jaar in de band Syrinx gezongen. Het repertoire was zeer divers. Tijdens deze periode maakte zij ook een aantal eigen nummers.

Gerdien heeft ook aan verschillende talentenshows meegedaan, zoals de allereerste Idols, X-factor en lokale talentenjachten. Hierdoor leerde iedereen haar beter kennen en kreeg zij steeds meer optredens.

Zingen is haar grootste passie. Haar grootste cadeau tijdens een optreden is als iedereen mee danst en mee zingt. Zij gaat dan met een super voldaan gevoel naar huis. Van elk optreden maakt zij een feestje en kan niemand meer stil staan.

Zij zingt graag 70-jaren nummers, maar heeft ook een paar Nederlandstalige nummers op haar repertoire staan. Heb je een nummer die heel speciaal voor je is, dan studeert zij dit graag voor je in. Dit heeft zij al bij verschillende feesten gedaan en dit maakt het dan extra speciaal.

Zij maakt van elk feest een dansfeest.
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van Gerdien
Zie meer op Youtube
Gerdien van Lemmen heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Gerdien.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Gerdien, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Meer artiesten
Melding

Op dit moment heeft Gerdien nog geen reviews ontvangen. Klik hieronder op ''Review schrijven'' om een review te schrijven over Gerdien.

Review schrijven


Volg Gerdien op social media


Events

Hieronder worden alle openbare evenementen weergegeven waar Gerdien zal optreden, klik op 'Meer info' om naar het Facebook event te gaan.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u hier een aanvraag doen.

U kunt ook bellen of mailen naar

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media