DJ Rieg
Biografie

DJ Rieg (Eric Riga) begon al met draaien op schoolfeesten op de leeftijd van 14 jaar, inmiddels is hij een graag geziene DJ op diverse feesten in het land, zoals: De Toppers, Nijmeegse 4 daagse, De Laak Nijkerkerveen en vele andere locaties. Dj Rieg werkt met diverse bekende Nederlandse artiesten zoals: Lange Frans en Mick Harren, door zijn zeer uitgebreide muziek keuzes kan hij moeiteloos elke avond tot een feest maken.

Repertoire: Heerlijke mixen van de 70,80,90 tot het heden. Verzoekjes mogelijk!

DJ Rieg wordt geleverd incl. geluid en lichtshow.
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van DJ Rieg
Zie meer op Youtube
DJ Rieg heeft vele optredens verzorgd, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van DJ Rieg.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van DJ Rieg, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Chantal

Op ons bedrijfsfeest draaide DJ Rieg. We wisten niet wat we precies mochten verwachten maar werden blij verrast met de sfeer en afspraken die van A tot Z waren nagekomen.

Review schrijven
Dennis

DJ RIEG hadden wij op ons privé feestje van het jubileum van mij vrouw die 50 jaar is geworden. Wat heerlijk gevoel voor sfeer en muziek heeft Eric. Heerlijke feest en veel gedanst. Topper 1e klas!!! Eric kan ik van harte aanbevelen!

Review schrijven
Bekijk alle artiesten


Volg de DJ Rieg op social media


Events

Hieronder worden alle evenementen weergegeven waar DJ Rieg coverband de komende tijd zullen optreden, klik op ''Meer info'' voor adres, tijden, tickets en meer.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u een aanvraag doen.

Bel of mail naar:

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media