Volg DJ Davinci online

Reviews

 

Hieronder vind u de reviews van DJ Davinci, klik hier om een review te schrijven.

Ron

Op 19 Januari 2020 had ik een groot evenement genaamd 'Movie Fighting Workshop 3', het was de bedoeling dat deze workshop filmvechten zeer strak georganiseerd moest worden omdat we deel 2 wilden overtreffen en er dit keer ook Media en TV bij was. Ik ken Vince Petercen (DJ Davinci) al jaren en zo werd Zing-Entertainment erbij betrokken. Al aan de kleinste details werd gedacht. Voor mij een hele zorg minder, omdat een heel groot deel van dingen regelen van mij afviel en ik me op de inhoud van de workshop kon richten. Ook qua beeld en geluid zijn Marco en Vince gewoon echt top. Cinzia verzorgde ook een groot deel voor en achter de schermen en totaal is mijn ervaring echt super goed. Ik zou niet anders willen dan evenementen organiseren met deze mensen - Zing Entertainment, omdat ik voel dat ze er echt bij betrokken zijn, daarnaast ook nog een hele extra dimensie van entertainment toevoegen zoals geluid fx op het moment mensen een award kregen etc. Bedankjes aan de mensen die het verdienen en dit zijn dingen waar mensen alleen maar happy van worden. Nogmaals ik raad Zing-Entertainment aan en de volgende keer zijn ze 100% van de partij.

PAX kinderhulp Utrecht e.o.

De Nederlandse begeleiders zijn inmiddels weer in het land nadat ze de Bosnische kinderen veilig hebben afgeleverd bij hun ouders. Afgelopen vrijdag hadden we nog de grootste lol samen tijdens de afscheidsdisco. Dankjewel DA VINCI SOUND voor deze geweldige avond en de leuke video! We laten de vakantie nog even in onze gedachten en gaan dan langzaam nadenken over de volgende vakantie. Er zijn zoveel meer kinderen in Bosnië die we dit gunnen... #paxkinderhulp #erisaltijdeenplekjevrij #goeddoel

 

Biografie

 

Wilt u een keer wat anders als een normale DJ denk dan eens aan DJ Davinci!

 

Deze DJ voelt de sfeer van uw feest en maakt ondertussen contact met U en Uw gasten met verbazend wekkende Illusies.

 

Men mag met recht zeggen dat uw hersens op de proef gesteld worden en de illusies simpel maar verbazend wekend ingewikkeld zijn.

 

Deze DJ is geschikt voor kleine gezelschappen die onder het genot van een drankje vermaakt mogen worden.

 

Deze act is avondvullend te boeken inclusief geluid en DJ.

 

Uitermate geschikt voor bedrijfsborrels en netwerkbijeenkomsten.

DJ Davinci

Muziek

 

Bekijk hier enkele live optredens van DJ Davinci.

Onze artiesten hebben vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van DJ Davinci.

Artiest boeken

 

Om uw favoriete artiest(en) te boeken kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

 

Bel of mail naar:

 

06 23 83 64 73

info@zing-entertainment.nl


Volg ons op social media