Cinzia Caffio
Biografie

Van jongs af aan is Cinzia al met muziek bezig.

Verschillende playbackshows en soundmixshow's konden haar niet ontlopen en we mogen wel stellen niet geheel onsuccesvol!

Cinzia is te vinden in verschillende bands waar haar eerste passie ligt en wordt regelmatig gevraagd als vocal coach bij diverse artiesten. Ook staat ze haar “mannetje”als het gaat om backvocals bij verschillende nationale en internationale artiesten.

Sinds een aantal jaar is Cinzia ook als solo artiest te boeken.

De smaak kreeg zij hiervan te pakken na het meedoen aan de populaire televisie en talentenshows zoals BEAT-IT,  X Factor en recent “So You Think You Can Sing” waar ze in haar show een tweede plaats heeft behaald.

Cinzia is een allround zangeres die Nederlandstalige tot top 40 muziek zingt.

Een sfeermaker, een gouden strot en passie voor het zingen maken haar tot een veelgevraagde artiest.

Laat u verrassen door de warme opzwepende klanken!
BiografieMuziekEventsReviewsArtiest boeken
 
 
Muziek

Bekijk hier enkele live optredens van Cinzia
Zie meer op Youtube
Cinzia Caffio heeft vele covers gezongen, deze staan op het YouTube kanaal van Zing-Entertainment. Regelmatig worden er nieuwe video's toegevoegd. Abonneer je op ons kanaal en zorg ervoor dat je niks mist van Cinzia.
Reviews

Hieronder vind u de reviews van Cinzia, klik hier om ook een review te schrijven.
 
Kirsten

Top optreden gehad op onze bruiloft van Cinzia. Wij hebben erg genoten van haar mooie stem. Feestje was echt compleet door haar optreden!

Review schrijven
Joris en Kirsten

Wij hebben als verrassingsact op onze bruiloft een optreden gekregen van Cinzia.  Wat hebben wij samen met onze gasten ontzettend genoten. Wat een topstem en met haar enthousiasme heeft ze ook meerdere gasten op de dansvloer gekregen. Super optreden! Nogmaals bedankt topper!

Review schrijven
Andre

Zing entertainment is afgelopen zaterdag te gast geweest op ons feestje in Nieuwegein. We hoopte dat het een goed en gezellig feestje zou worden. Maar het werd meer, veel meer zelfs. Het was een SUPER feestje. Marco, Ben, Richard en Cinzia wat waren jullie top. Nogmaals bedankt namens ons. Groetjes Andre en Esther.

Review schrijven
Coverband Nightwind

Een geweldige professionele zangeres en entertainer.

Review schrijven
Menura Formation

Krachtige en warme stem, net als de persoonlijkheid van Cinzia. Enorm lieve collega om mee samen te werken en altijd feest om met haar samen ergens op te treden.

Review schrijven
Meer artiesten


Volg Cinzia op social media


Events

Hieronder worden alle openbare evenementen weergegeven waar Cinzia zal optreden, klik op 'Meer info' om naar het Facebook event te gaan.


Artiest boeken

Om uw favoriete artiest te boeken kunt u hier een aanvraag doen.

U kunt ook bellen of mailen naar

06 23 83 64 73
info@zing-entertainment.nlVolg ons op social media