Artiesten

Klik hieronder op de foto van de artiest om hun biografie, muziek, events en reviews te zien.
Overige artiesten op aanvraag.Presentator:

Bij Zing-Entertainment.nl is het ook mogelijk een presentator in te huren voor uw evenement en/of bedrijfsfeest. Deze veelzijdige presentator is in staat de avond en/of dag voor u aan elkaar te praten met leuke weetjes, anekdotes en wensen zoals u het graag ziet.

Ben Cirkel is al reeds jaren een bekend gezicht in de nationale en internationale muziek en evenementen wereld. Ook kunt u hem inhuren voor winkelcentra, openingen en evenementen zoals Kerst, Sinterklaas e.d.

Ben Cirkel is te huur per uur en kan eventueel ook de verzorging doen van het beeld, licht en geluid.

Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden via 06-23836473 of per mail info@zing-entertainment.nl .DJ's:

Geen behoefte aan live muziek, informeer dan eens vrijblijvend naar ons aanbod van dj's. Deze dj's draaien elke muziek van uw keuze. Zij voelen exact aan waar uw feest of evenement behoefte aan heeft. Door onze grote database zijn wij in staat elke muziekkeuze te draaien. Of het nu gaat om de "Golden Oldies of the Top 40th", voor elk feest zijn wij in.

Wat kunnen wij extra bieden naast onze DJ's: Een grote en professionele lasershow van 30 personen tot 20.000 personen.

Kortom voor elk budget en feest een oplossing.

Meer weten en tegen welk budget, bel ons op 06-23836473 of mail ons op info@zing-entertainment.nl voor een vrijblijvende offerte.Bands

Wij werken samen met diverse bekende en onbekende bands met verschillende genre's. Of het nu gaat om easy listening, rock of pop of een combinatie, Zing-Entertainment ontzorgd u graag van A tot Z. Door samen te werken met een goede geluidstechnicus, zijn wij in staat het juiste geluid op de juiste locatie in goede baan te leiden.

Meer weten en tegen welk budget, Bel ons op 06-23836473 of mail ons op info@zing-entertainment.nl voor een vrijblijvende offerte.Volg ons op social media